Min bedste vens bryllup

10,00 kr.

Min bedste vens bryllup – Linda Sunshine – Egmont Wangels Forlag 1997 – 201 sider – Meget flot

På lager

Kategori:

Beskrivelse

For ni år siden gik Julianne og Michael fra at være kærester til “bare at være venner”. Det er en ordning, der passer Julianne fint, for hun har svært ved at engagere sig i et forhold i længere tid, men Michael er stadig meget varm på hende.
De har været bedste venner siden den mindeværdige dag under deres studietid, hvor de indgik en pagt om, at hvis ingen af dem havde fundet en anden kæreste, når de fyldte 28, så skulle de gifte sig med hinanden. Dengang virkede det som en fjollet spøg… men den ene af dem mente det alvorligt. Nu er de begge 28, og Michael har friet. Der er bare ét problem – det er ikke Julianne, han har friet til.
Det er først nu, da Michael er ved at forsvinde ud af hendes liv, at det går op for Julianne, at det er ham, hun vil have. I de sidste nu år har han været det eneste faste holdepunkt i hendes liv, det menneske, som hun altid har kunnet stole på. Hun kunne så let som ingenting have fået ham, men nu er hun ved at miste ham til den smukke og stenrige Kimmy.
Michael har bedt Julianne være med til brylluppet, og hun sætter straks kurs mod Chicago. Dog ikke for at være bryllupsgæst, men for, med al sin snilde og kvindelist, at vinde Michael tilbage.

Yderligere information

Vægt 150 g