Sådan handler vi

1.

Når du har fundet den vare du evt. gerne vil købe, kan du klikke på billedet for at se det i større format.

Du kan også se mere information omkring varen, såsom stand, Forfatter, Forlag og årstal.
Hvis det er en bog du kigger på, er der evt. en beskrivelse af bogen lidt længere nede på siden, eller bagsiden er scannet ind som billede, så du kan se hvad den handler om. 

Hvis du ønsker varen, skal du tilføje den til kurven. Kan altid fortrydes hvis du endnu ikke i “kassen” har trykket på “Afgiv ordre” .
Når du er færdig og ønsker at købe det du har kommet i Kurven, trykker du på “kassen”, indtaster dine oplysninger og trykker på “Afgiv ordre”.

Hvis du køber for over 350,00 DKK eksklusiv fragt, og vægten er under 10 kg, sender jeg varerne fragtfrit til en Pakkeshop i nærheden af din adresse. (Gælder kun i Danmark)

 

 

Som noget nyt kan jeg nu tilbyde dig at spare på fragten, ved at du samler sammen over indeværende måned.
Hvis du ønsker at være med i dette tilbud, kan jeg løbende over indeværende måned, tage varene fra til dig og så sende dig en samlet opgørelse lige efter den 1. i efterfølgende måned.
Du undgår så at den vare du bare må eje, ikke bliver solgt til andre end dig ved at du skal vente med bestillingen og at du ikke skal betale en høj fragt, bare for at få sendt denne ene vare.
Du skal så bare sætte “prik” i feltet “Samle sammen og få tilsendt/afhente samt betale lige efter den 1. i efterfølgende måned” i kurven/kassen.
Betal ikke før du får en mail fra mig med dit samlede køb.
Er beløbet for alle varer, du har fået sat til side før fragt, over 350,00 DKK og vejer under 10 kg, sender jeg selvfølgelig varerne fragtfrit til en pakkeshop i nærheden af din adresse (Gælder kun i Danmark).
Står der ikke noget i bemærkninger omkring dette, bliver varerne sendt på vanlig vis.

2.

Varer leveres kun mod forudbetaling:

Jeg vejer det købte, inkl. indpakning og sender dig en mail med det endelige beløb som du skal betale, så derfor,  betal ikke noget før du har modtaget denne mail fra mig. Prisen på fragt bliver indimellem udregnet forkert  – er nogen gange billigere end den bliver udregnet til. Den bliver også medregnet selvom forsendelsen evt. er fragtfri. Se  punkt 4.

Husk at markere hvordan du ønsker at betale.

Du kan betale således og du skal markere det i “kassen”:
Betaling via MobilPay: tlf. +45 21 42 53 78.  Overfør ikke før du har fået en mail fra mig, da fragten kan være forkert.
Bankoverførsel: (sender dig oplysningerne ved bestilling)
Kontant betaling: Ved afhentning på min hjemmeadresse som jeg så sender med i mailen.
Varene sendes når jeg kan se beløbet på min konto.

3.

Varen sælges “som beset” via de indscannede billeder. Der gives ingen garanti for varen, men er du utilfreds eller fortryder du købet, bedes du kontakte mig, enten på mail kontakt@lp-comics.dk eller på tlf. +45 21 42 53 78 så hurtig som muligt efter modtagelsen af varene, så finder vi en løsning.

Skal varen sendes retur, betaler du portoen.

Har du af en eller anden grund ikke fået hentet din pakke indenfor tidsfristen, bliver den sendt retur til mig. Du skal derfor selv betale portoen, for at få den sendt på ny.

4.

Hvis du har et særligt ønske om hvem varerne skal sendes med, så oplys venligst hvordan du ønsker det. Prisen kan da variere alt efter hvem du ønsker. Det kan du gøre under bemærkninger i “kassen”. Ellers sendes varerne fortrinsvis med DAO365 til en Pakkeshop i nærheden af din adresse. Du kan også vælge en anden PakkeShop end den nærmeste, bare skriv dit ønske i bemærkninger.

Pris for fragt: 
Priserne er vejledende, kan godt afvige fra nedenstående.

Pakker op til 15 kg uden hjemmelevering. bliver sendt med DAO.
Pakker fra 15 – 20 kg. uden hjemmelevering sendes med GLS.

 • DAO PakkeShop (  0 –  1 kg. ) 44,00 DKK
 • DAO PakkeShop (  1 –  2 kg. ) 50,00 DKK
 • DAO PakkeShop (  2 –  3 kg. ) 51,00 DKK
 • DAO PakkeShop (  3 –  5 kg. ) 53,00 DKK
 • DAO PakkeShop (  5 – 10 kg.) 65,00 DKK
 • DAO PakkeShop (10 – 15 kg.)79,00 DKK
 • GLS PakkeShop (15 – 20 kg.) 115,00 DKK


  Ønsker du at få pakken sendt hjem til din adresse, betaler du selv for fragt + ekstra-gebyret for hjemmelevering.
  Køber du for over 350,00 DKK og pakken vejer under 10 kg. betaler jeg prisen til PakkeShop og du betaler ekstra gebyret for at få hjemmelevering.

  DAO sender kun med hjemmelevering op til 5 kg.
  5- 20 kg. med hjemmelevering sendes derfor med GLS.

Leveringstiden er ca. 2 – 4 hverdage.

Hvis du ønsker at afhente varene på min hjemmeadresse, skal du huske at markere det i feltet “Afhentning på min adresse”, enten i “kurven” eller i “Kassen”.
Jeg bor i Ebeltoft.

Med venlig hilsen

Lars Peter Jensen