Sådan handler vi

1.

Når du har fundet det hæfte/album du evt. gerne vil købe, kan du klikke på billedet, for at se det i større format, plus du også kan se mere information omkring varen, såsom stand, årstal på varen og hvis det er en bog du kigger på i bogkassen, er der evt. en beskrivelse af bogen lidt længere nede på siden. Hvis du ønsker varen, skal du tilføje den til kurven. Kan altid fortrydes hvis du endnu ikke i “kassen” har trykket på “Afgiv ordre” .
Når du er færdig og ønsker at købe det du har kommet i Kurven, trykker du på “kassen”, indtaster dine oplysninger og trykker på “Afgiv ordre”

2.

Varer leveres kun mod forudbetaling:

Jeg vejer det købte og sender dig en mail med det endelige beløb som du skal betale, så betal ikke noget før du har modtaget denne mail, da prisen på fragt bliver medregnet selvom forsendelsen evt. er fragtfri. Se det med blå tekst i punkt 4.

Husk at markere hvordan du ønsker at betale.

Du kan betale således og du skal markere det i “kassen”:
Betaling via MobilPay: tlf. +45 21 42 53 78
Bankoverførsel: (sender dig oplysningerne ved bestilling)
Kontant betaling: Ved afhentning på min hjemmeadresse som jeg så sender med i mailen.
Varene sendes når jeg kan se beløbet på min konto.

3.

Varen sælges “som beset” via de indscannede billeder. Der gives ingen garanti for varen, men er du utilfreds eller fortryder du købet, bedes du kontakte mig, enten på mail salg@lp-comics.dk eller på tlf. +45 21 42 53 78 så hurtig som muligt efter modtagelsen af varene, så finder vi en løsning.

Skal varen sendes retur, betaler du portoen.

Har du af en eller anden grund ikke fået hentet din pakke indenfor tidsfristen, bliver den sendt retur til mig. Du skal derfor selv betale portoen, for at få den sendt på ny.

4.

Hvis du har et særligt ønske om hvem varerne skal sendes med, så oplys venligst hvordan du ønsker det. Prisen kan da variere alt efter hvem du ønsker. Det kan du gøre under bemærkninger i “kassen”. Ellers sendes varerne fortrinsvis med DAO365 til en Pakkeshop i nærheden af din adresse. Du kan også vælge en anden PakkeShop end den nærmeste, bare skriv dit ønske i bemærkninger.

Pris for fragt:

Pakker op til 10 kg. bliver sendt med DAO.
Pakker fra 10 – 20 kg. sendes med GLS.

  • DAO PakkeShop ( 0 – 3 kg.) 45,00 DKK
  • DAO PakkeShop ( 3 – 5 kg.) 49,00 DKK
  • DAO PakkeShop ( 5 – 10 kg.) 60,00 DKK
  • GLS PakkeShop ( 10 – 20 kg.) 100,00 DKK

Hvis du køber for over 350,00 DKK eksklusiv fragt, og vægten er under 10 kg, sender jeg varerne fragtfrit til en Pakkeshop i nærheden af din adresse. Ønsker du at få pakken sendt hjem til din adresse, betaler du selv for ekstra-gebyret.

Leveringstiden er ca. 2 – 4 hverdage.

Hvis du ønsker at afhente varene på min hjemmeadresse, skal du huske at markere det i feltet “Afhentning på min adresse”, enten i “kurven” eller i “Kassen”.

Med venlig hilsen

Lars Peter Jensen