FLS-Klanen

10,00 kr.

FLS-Klanen – Eigil Evert – Børsens Forlag 3. udgave, 1. oplag, 2009 – Flot

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Med jævne mellemrum dukker FLS-arvingen, advokat Chr. Kjær, op i medierne. Han er en af Danmarks rigeste mænd, plejer det at hedde. Sommetider tilføjes det, at han også er magtfuld. Men hvad er det egentlig for en rigdom og magt, der ligger bag ordene? Ja, hvad er det egentlig for en arv, som advokaten fra en af dansk erhvervslivs mest lukkede familier slæber rundt med?
For at forstå ”mysteriet” Chr. Kjær må man gå endog meget langt tilbage – og omkring – i dansk erhvervslivs historie. Faktisk er det blevet til hele fortællingen om FLS industries – og denne gang med ejerne i centrum.
Historien kan også læses som en case-story om dansk industris start og opvækst – og om livet bag kulisserne i et succesfuldt dansk familiekontrolleret verdensfirma.
Historien om Chr. Kjær og FLS-Klanen er en elementært spændende og smuk beretning om drømme, der bliver til virkelighed – og også om, hvor tungt det kan være at løfte en arv.

FLS-Klanen udkom første gang i 1991; denne udgave er et genoptryk af førsteudgaven med nyt forord af journalist John Mynderup.

Yderligere information

Vægt 542 g